Profetisch Banket

Op zondag 11 juni zal er na de dienst gelegenheid zijn om gebruik te maken van een “ profetisch banket”. Wat is een profetisch banket? 3 teams zullen , verspreidt in de theaterzaal, een bemoedigend woord vragen, voor u/jou, aan God. U mag , als u wilt, langs deze teams gaan.

Dit bericht is geplaatst op 10-06-2023
Deze teams zijn vanaf 28 mei vorig jaar bezig geweest om de gave van profetie te activeren, d.m.v. oefeningen en met het nodige onderwijs wat daarbij nodig is.

Uiteraard is het belangrijk om een ontvangen woord zelf te toetsen. Flyers met daarop de toetsingspunten, zijn beschikbaar.

Advies is om een telefoon mee te nemen, zodat het opgenomen kan worden en dat het thuis nog een keer beluisterd kan worden. Onze ervaring is dat tijdens het ontvangen bepaalde woorden vergeten worden, die soms een essentieel verschil kunnen maken.

Het profetisch banket is tot 13.00 uur beschikbaar.

Als leiding van dit team staan wij open voor feedback: tops en tips J, zodat ook wij bemoedigd worden en er weer van kunnen leren voor een volgende keer. Op maandagavond 12 juni komen wij als team bij elkaar om dit te bespreken.   

Wij zien verlangend uit naar een krachtige werking van de Heilige Geest , deze ochtend.

U/jij ook?

 

Allison en Bettie

Zie ook

activatieavond leren luisteren naar Gods stem
15-04-2024
activatieavond leren luisteren naar Gods stem
05-02-2024
activatieavond leren luisteren naar Gods stem
30-10-2023