Het werk in Kamuli gebied - Oost Oeganda

Lieve mensen, Waar het hart vol van is daar loopt de mond van over! Vandaar dat ik weer een nieuwsbrief schrijf. Het werk in Kamuli district wordt zo enorm gezegend. Mensen blijven tot de Heer komen, wonderen en genezingen gaan door, mensen worden bevrijd van demonen en velen worden gedoopt.

Dit bericht is geplaatst op 28-08-2023

download de nieuwsbrief

En ook op financieel gebied zegent de Heer geweldig. Er kwamen  fijne giften binnen. De waterpomp is betaald.  Er kwam 1000 euro binnen voor een brommer voor Pr. Henry  en ook voor Pr. Emma. Omdat er  een paar dubbele giften kwamen konden we ook geld sturen voor het gebedsteam van Heal My Lambs Ministry. Daardoor werden in een week meer dan 100 mensen geholpen en werd het team ook gevoed met maïspap en bruine bonen, het typisch Oegandese voedsel. En we kregen ook giften binnen voor 70 bijbels, die Pr. Bonney morgen meeneemt.

Morgen reist Pr. Bonney daar weer heen en zal er  enkele dagen onderricht gegeven worden  d.m.v. video’s die door  Pr. Gerard van Amerongen worden gestuurd om de leiders van de gemeenten goed Bijbels onderwijs te geven.  Dat zal gebeuren in Bukobo. Ik zelf heb video’s gestuurd met onderricht voor het team van HMLM.

En naast dit alles ben ik bezig met de administratie en fondswerving voor de kinderen van Bulamu Village. Vooral voor enkele jongeren die bezig zijn aan hun laatste schooljaar en voor de laatste termijn geen geld hebben. En anderen die na deze termijn nog een jaar een sponsor nodig hebben om High School af te maken.

Wie o wie wil delen van zijn/rijkdom met deze jongelui die zoveel missen in hun leven, maar gelukkig rijk zijn in Jezus! Neem dan contact met me op voor meer informatie.

 

Mijn plannen.

Ik hoop van 22 september tot 7 oktober in Servie te zijn. De 23e  vieren we het 20  jarig bestaan van Roma  Centrum OAZA . Het zal fijn zijn om weer terug te zijn na ruim een jaar en iedereen weer te ontmoeten!

Op 22 oktober vlieg ik DV voor 8 weken naar Oeganda. Dat zal weer een hele belevenis worden. Ik krijg steeds de vraag: Mama Mega, wanneer kom je weer? Ik heb er echt zin in!

Ik wil graag wat goede 2e hands telefoons meenemen. Heb je er nog een liggen, stuur hem dan svp naar mijn adres : Asschatterweg 30 N, 3831 JR, Leusden. Graag voor  15 oktober.

Dank voor jullie meeleven op welke manier dan ook, dat is zeer bemoedigend.

Hartelijke groeten en Gods zegen,

Margreet

Voor giften:

Heal My Lambs Ministry

Rek. NL52INGB0675519306

m.v. bestemming:

* Bulamu Village:

*Studiegeld jongeren

*Heal My Lambs Ministry – Kamuli District

* Bijbels: 500 st,  8 euro per stuk.

*Gebedsbediening.

 

Zie ook

Opwekking in Kamuli gebied - Oost Oeganda
03-08-2023
Nieuwsbrief Stefan Slagter
15-07-2023
Missiedag Operatie Mobilisatie
12-08-2023