nieuwsbrief oktober

Lieve mensen, Afgelopen zaterdag ben ik teruggekomen uit Servië, na een fijn verblijf van 2 weken. Het was zo goed om weer veel bekenden te zien. Het vieren van het 20 jarig bestaan van Roma Centrum Oaza was een geweldig feest en ik was blij dat ik daar bij kon zijn.

Dit bericht is geplaatst op 10-10-2023

download de nieuwsbrief

Oeganda

Ik hoop van 22 Oktober tot 17 December in Oeganda te zijn.

Ik zal eerst in Bulamu Village zijn. Het zal weer een drukke tijd zijn met gebedsbediening van veel jongeren, bijbelstudies, bezoeken aan gemeenten, enz.
Van 6 – 11 november ga ik samen met pastor Bonney naar het Kamuli district. Eerst 2 dagen onderricht geven aan het team van Heal My Lambs Ministry en daarna nog 2 dagen seminar, voor naar verwachting, 1000 mensen.
Bonney zei dat het niet bekend gemaakt zal worden aan de veraf wonende mensen anders komen er wel 3000… En ze moeten ook te eten krijgen…. 1000 mensen te eten geven…. Zou voor de Here iets te wonderlijk zijn? Het wordt een grote happening die zal plaats vinden in Buwutu, op het terrein van Heal My Lambs Ministry.

Van 14 – 28 november komt Petra Kok uit Hierden naar Bulamu en zullen we samen optrekken. Ze heeft veel belangstelling voor het werk daar.


Op 22 november hoop ik mijn 86e verjaardag te vieren. Jullie zijn allemaal uitgenodigd. Laat wel even weten of je komt.


Ik dank de Heer dat Hij mij kracht geeft om dit nog te mogen doen. Maar heb wel jullie gebed nodig! En ook jullie financiële hulp voor de reis naar Kamuli District en de activiteiten daar. Een van Gods namen is Jehova Jireh, de HEER voorziet. Daar vertrouw ik op.


Pr. Bonney wil graag weer 4 varkentjes kopen om te fokken. Er is 100 euro binnen en hij heeft nog 216 euro nodig. De opbrengst is voor het werk van HMLM. Wie o wie wil helpen?
Ook is er studiegeld nodig voor de jongelui op Bulamu.i. Er is steeds weer een tekort omdat alles zo duur is geworden. En er zijn nog veel bijbels nodig.

 

Vast heel veel dank voor jullie gebed en hulp. Gods zegen gewenst en tot het volgende nieuws uit Oeganda,


Margreet


 Voor giften:

Heal My Lambs Ministry
Rek. NL52INGB0675519306
m.v. bestemming:

  • Seminar Heal My Lanbs Ministry
  • Reis Bonney en Margreet 1000 euro
  • Voedsel voor aanwezigen 1000 euro
  • Studiegeld Bulamu jongelui
  • Bijbels 500 st. 8 euro p.st.
  • *arkentjes voor pr. Bonney 216 euro

Zie ook

Missiedag Operatie Mobilisatie
12-08-2023
Opwekking in Kamuli gebied - Oost Oeganda
03-08-2023
Het werk in Kamuli gebied - Oost Oeganda
28-08-2023