Weerzien in Bulamu Village

Lieve mensen, Een hartelijke groet vanuit Bulamu Village, Oeganda. Iedereen was blij me weer te zien. De eerste dagen is er heel wat geknuffeld.

Dit bericht is geplaatst op 04-11-2023

download de nieuwsbrief

We zitten in het regenseizoen met tropische regenbuien afgewisseld door zonneschijn. En een heerlijke temperatuur tussen 24 en 30 graden.


A.s. maandag hopen Bonney en ik naar het Kamuli District te reizen voor de seminars van Heal My Lambs Ministry. We krijgen heel mooie berichten. De opwekking gaat door en elke midddag komen er mensen voor gebedsbediening, bekeren zich tot Jezus, ontvangen innerlijke genezing en bevrijding.

Elke morgen komen er 300 kinderen die les krijgen in lezen en schrijven. Ze zijn te arm om naar school te gaan en bij HMLM hoeven ze niets te betalen. Pr. Emma koopt van zijn zeer kleine inkomen pennen en schriften voor hen. “Samen delen” is hier normaal. We kunnen er veel van leren.

In de moskee kwamen voorheen 400 mensen maar nu nog maar 200…. Ze kwamen tot bekering door evangelisatie toen Gerard van Amerongen er was en door de wonderen die gebeurden door de gebedsbediening van HMLM. Alle glorie voor Jezus!
 

De waterpomp, die vlakbij het terrein van HMLM staat, wordt intensief gebruikt en is een grote zegen voor de omgeving. Ook de moslims mogen er gratis water halen. Heel veel dank aan iedereen die heeft bijgedragen voor de komende reiskosten en eten voor 1000 mensen gedurende het seminar. Dat was “ Samen delen”!
 

Helaas ontbreekt er nog 450 euro voor de reiskosten en de kosten van het gasthuis.
Wie gaat er helpen?
We zien uit naar wat de Heer gaat doen!

 

Graag gebed voor een machtig werken van Gods Geest. Bescherming op de slechte wegen en tegen allerlei ziekten.
 

Hartelijke groeten en Gods zegen,


Margreet

 

Zie ook

Opwekking in Kamuli gebied - Oost Oeganda
03-08-2023
Kracht om te veranderen
04-08-2023
nieuwsbrief oktober
10-10-2023