Na de dienst

Regelmatig is na de samenkomst de Christelijke Bibliotheek of de infotafel aanwezig. Onder het genot van een kopje koffie of thee heeft u dan gelegenheid om uw boeken te ruilen of u te informeren over kerk in binnen- en buitenland. Een nazorgeam is aanwezig, herkenbaar aan een badge. Zij zijn deel van het pastorale team en schenken aandacht aan mensen die een luisterend oor en/of gebed nodig hebben.

 

 • De Kracht om uw leven te veranderen van Rick Warren is een werkboek, bedoeld om MET Gods hulp je leven te veranderen, zodat het wordt zoals God het bedoeld had.
  De Kracht om uw leven te veranderen • In 1967 kreeg Joni een duikongeluk waarbij ze als zeventienjarige verlamd raakte. Ze werd geconfronteerd met vragen over de zin van het leven in de daaropvolgende twee jaren, toen ze in het ziekenhuis revalideerde. Deze tijd was allesbehalve gemakkelijk voor haar. Ze is heel eerlijk over lichamelijke en geestelijke ongemakken door haar handicaps: ze is geen volmaakt mens. Maar ze ziet dat God haar veel gegeven heeft. Ze schrijft boeken, is mondschilder en helpt met de organisatie Joni and Friends (JAF) lotgenoten. Ze is al ruim 35 jaar getrouwd met Ken Tada en woont in Californië.
  De hemel - Joni Eareckson Tada • De doorn is deel 1 uit de driedelige serie De Roos van schrijfster Beverly Hills, die opgroeide in Pennsylvania, midden in het Amish gebied van Amerika. Ze schreef meer romans over de eenvoudige, godvrezende Amish gemeenschap. Bijvoorbeeld: de tondeldoos, die ook in de Bijbelbieb aanwezig is.
  De doorn -Beverly Lewis • De bloeitijd is het laatste en derde deel van de serie De roos, waarvan ik de twee eerste delen, De doorn en Het oordeel, eerder dit jaar besprak.
  De bloeitijd van Beverly LewisAgenda

Medewerkers van de christelijke bibliotheek staan op de volgende data weer na de samenkomst in de Kenterzaal van Geesterhage.

Zo
5
Nov
Bijbelbieb
Zo
17
Dec
Bijbelbieb

 

Infotafel

De info- of boekentafel informeert  gemeenteleden en bezoekers over de kerk in binnen- en buitenland via nieuwsblaadjes en tijdschriften. Er zijn ook boeken over de Bijbel aanwezig. Alle informatie is ter inzage.

De medewerker beantwoordt vragen van de bezoekers en hangt posters en aankondigingen voor gemeenteleden op het daarvoor bestemde prikbord en zorgt ervoor dat aanwezige informatie actueel blijft

 

Agenda

De Infotafel is op de volgende data aanwezig:

Zo
15
Okt
Infotafel i.s.m. KOTV
Zo
19
Nov
Infotafel

Bezoekadres Christelijke bibliotheek

Gebouw Evangelische Gemeente de Verandering

Diezestraat 18

1946 AJ  Beverwijk

Telefoonnummer tijdens openingstijden: 06-34 14 63 10

Openingstijden: maandagavond: 19.00 -  21.00 uur, donderdagochtend: 9.30 - 11.00 uur

Mocht u belangstelling hebben om lid te worden? De prijs van een jaarlidmaatschap is € 19,-- voor een standaardabonnement..