• Registreer
Home  //  Samenkomsten  //  Zondagochtend dienst

Onze zondagse samenkomsten worden gehouden in ontmoetingsruimte Nieuw Geesterhage in Castricum om 10.00 uur.

klik hier voor route informatie.

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door de koster en ontvangt u een blaadje met weekinformatie.

De samenkomst wordt geopend met een woord van welkom, mededelingen en een openingsgebed.

Daarna worden liederen uit voornamelijk de Opwekkingsbundel gezongen, geprojecteerd vanaf een beamer, begeleid door een zang- en muziekteam. Er is gelegenheid voor vrije gebeden en het vertellen van belevenissen /gebeurtenissen in relatie tot God.

De prediking wordt beurtelings verzorgd door de voorganger, gemeenteleden en gastsprekers vanuit andere gemeenten.

Een nazorgteam is aanwezig, herkenbaar aan een badge. Zij zijn deel van het pastorale team en schenken aandacht aan mensen die een luisterend oor en/of gebed nodig hebben.

Elke eerste zondag van de maand wordt de Maaltijd van de Here Jezus gevierd.

Kinderen zijn de eerste 20 minuten bij de ouders in de grote zaal, daarna gaan de allerkleinsten naar de crèche, de basisschoolkinderen naar hun eigen samenkomst.

Na ongeveer anderhalf uur is de samenkomst afgelopen en wordt u uitgenodigd om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Elke tweede zondag van de maand hebben de tieners een eigen samenkomst.

 

Foto van dienst

Eén keer per maand komt de Christelijke Bibliotheek Heemskerk na de samenkomst langs. Abonnees kunnen daar gebruik van maken.

Er is wekelijks een informatietafel in de foyer waarop magazines,  nieuwsbrieven etc. liggen vanuit  kerkelijk Nederland. Hier vindt u ook een gebedsschrift waarin men gebedsverzoeken kan schrijven die meegenomen worden naar de wekelijkse gemeentebidstond.

 

Foto van foyer na de dienst